logoformaslim

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het proteïne dieet.

Persoonlijke vragen:

Bel ons gerust wij staan u graag te woord. Provitamine is onderdeel van Prophyta Scheemda. tel: 0597 593339 / 06-46724914

Ik val al enkele dagen niet meer af. Hoe komt dat?

Wanneer u de eerste week succes heeft gehad, maar de 2e week niet bent afgevallen in kilogrammen wil het nog niet zeggen dat u niet bent afgevallen in vet! Door de hoge concentratie eiwitten worden uw spieren sterker en deze nemen in gewicht toe. Daarnaast kunnen ook spierpijn na het sporten of menstruatie er voor zorgen dat uw lichaam meer vocht vasthoudt en hierdoor uw gewicht beïnvloeden. Let daarom niet te veel op uw gewicht, maar gebruik een meetlint en meet regelmatig uw tailleomvang en borstomvang! Het verschilt per persoon waar het aan kan liggen dat uw gewicht gelijk is gebleven. Voordat u verder zoekt naar een oorzaak is het van belang dat u zeker weet dat u onze bijsluiter 100% heeft nageleefd. Kijk nog eens naar de toegestane groente. Als u namelijk toch een dag uitbundig koolhydraatrijk eet, kan uw lichaam 2-3 dagen nodig hebben om weer opnieuw in ketose te geraken, waarna u pas begint met afvallen. Dit kan pas na 3-4 dagen later effect gehad hebben. Er is niets bekend over mensen die meer dan 2 weken lang stil blijven staan tijdens het dieet, zonder af te wijken van onze bijsluiter. Dit is in theorie niet mogelijk en wij kunnen u hier dan ook niet meer informatie over verstrekken.

Mag ik de proteïne producten ook op een ander tijdstip nemen dan jullie voorstellen?

Ja, dat is geen enkel probleem. U kunt zelf bepalen op welk tijdstip van de dag u de producten neemt. Wij hebben enkel voorbeelden bedacht die voor veel mensen handig zullen zijn. Het gaat er om dat u alle producten daadwerkelijk neemt en dat u geen hongergevoel krijgt. De invulling daarvan is aan u!

Mag ik light-dranken drinken tijdens dit dieet?

Ja. Er zitten vaak geen calorieën in en ook geen koolhydraten. U brengt uw dieet er wel mee in gevaar doordat light-dranken veel kunstmatige zoetstoffen bevatten, welke signalen naar onze hersenen sturen die het hongergevoel opwekken. Wij raden u daarom aan om maximaal 3 glazen light-drank per dag te nuttigen.

 

 

Samenwerkende links

Plaatsbelang.nl      |       Marlous-oosting.nl      |      Bloemlijn.nl     |     Uwsmid.nl     |     Voshuus.nl |

© PRO-VITAMINE, 2012