logoformaslim

Afslanken:

Wat is het, veel mensen proberen om van hun overgewicht af te komen. Vaak volgen ze een slecht en ongezond dieet, hongeren zichzelf uit, of ze kunnen deze nieuwe voedingsgewoonte niet volhouden. Dit brengt enorme frustraties met zich mee. Vaak ontstaan er nog grotere problemen dan voor het dieet. Het lichaam zal uiteindelijk steeds moeilijker gewicht kwijt kunnen raken en de stofwisseling raakt totaal verstoord.

Hoe werkt het wel?

Omdat niet enkel suiker maar ook de koolhydraten en vetten in het lichaam worden opgeslagen, is het heel erg belangrijk om een maaltijd goed samen te stellen.Is er toch sprake van overgewicht, dan is het zeer belangrijk om op een verantwoorde manier naar het streef gewicht toe te werken. Dit gebeurd onder deskundige begeleiding toe gespitst op de individuele behoefte, want ieder lichaam is uniek. Om jojo effecten en teleurstellingen te voorkomen, is er een wetenschappelijk bewezen manier die helpt om snel en doeltreffend af te vallen. Wij noemen dit: het proteïne dieet.

frame voor en na

Wat voor dieet is het?

Formaslim heeft een speciaal ontwikkeld proteïne dieet met ondersteunende vitaminen en mineralen formule. Perfecte samenstelling van de producten zorgen voor een blijvend resultaat. Door het uitgebalanceerde voeding- en begeleidingsplan die wij bieden, blijf je na het voltooien van het dieet op je streef gewicht, zo heb je een leven lang plezier van je nieuw verworven lijf stijl. Provitamine afslanken Scheemda – Formaslim

© PRO-VITAMINE, 2012